Lucruri pe care trebuie să le știți despre fotbal

Fotbalul este un joc de fotbal de asociere jucat cu o minge sferică de două echipe de 11 jucători. Astăzi, este cel mai popular sport din lume, jucat de peste 250 de milioane de oameni în peste 200 de țări. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre acest joc fascinant. Citiți mai departe pentru a afla mai multe. Regulile fotbalului și cum să începeți să jucați. Cel mai bun mod de a începe jocul este să înveți elementele de bază ale jocului. O modalitate bună de a face acest lucru este să vizionezi un meci profesionist.

În limba engleză, ghetele de fotbal se numesc tachete. La fel ca crampurile de baseball, crampurile de fotbal sunt fabricate din cauciuc. Tachetele metalice nu sunt permise. Copiii mai mici de opt ani se pot juca în aproape orice pantof de atletism, atâta timp cât sunt durabili și oferă un suport bun. De asemenea, asigurați-vă că cumpărați mărimea potrivită, deoarece copiii cresc repede din pantofi. În plus, este important să alegi încălțăminte de fotbal care să fie confortabilă și să ofere cea mai bună tracțiune (mai multe aici).

Există mulți termeni folosiți în fotbal. Aceste cuvinte au semnificații diferite. În fotbalul american, de exemplu, „header” este un antet destinat să marcheze. Indiferent de origine, aceste cuvinte trebuie evitate. În fotbalul britanic și american, există și alți termeni comuni care nu au legătură cu fotbalul. Cu toate acestea, dacă doriți să învățați regulile jocului, este important să înțelegeți diferența dintre cele două.